Retkeily

Yön yli retket

Järjestämme pari kertaa vuodessa yhden tai kahden yön pituisia telttaretkiä. Telttaretket voivat suuntautua oman kunnan alueelle, lähikuntiin tai esim. kansallispuistoihin. Yhdistyksen  teltta, rinkka, makuualusta ja keitin ovat lainattavissa yhdistyksen retkille maksutta. Seuraa ilmoituksia Latulehdestä, facebookista tai tapahtumakalenterista.

Kesällä 2023 järjestämme kahden yön retken 16.- 18.6. Lähtö Turengista perjantaina klo 9, kohteena Kauhaneva-Pohjankankaan kansallispuisto, jossa patikoidaan 2-3 km lenkit sekä yövytään. Lauantaina ajetaan lyhyt matka Lauhanvuoren kansallispuistoon, jossa vaelletaan 23 km kierros, yöpyminen noin puolivälissä. Mukaan voi tulla myös lauantaina. Katso luontoon.fi tai lhgeopark.fi. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Tiina 0400 487 680 ja Päivi 050 599 5553.

Päiväretket

Vuonna 2023 syksyn tullen starttaavat paljon kaivatut päiväretket! Elo-syyskuun vaihteesta alkaen lähdemme n. joka toinen viikonloppu tutustumaan patikoiden joko oman ”takapihan” luontoon tai mahdollisuuksien mukaan kimppakyydein lähialueen kansallispuistoihin tai muihin luontokohteisiin.

Näillä reissuilla luonnosta ja omista eväistä nauttiminen on retken keskiössä ja vauhti sovitetaan ihailuun ja ihmettelyyn sopivaksi. Ehkä jäämme poimimaan sieniä tai kuulostelemaan linnunlaulua. Paistattelemme kenties syyspäivää tai pulahdamme uimaan. Retkipäivä on vaihtelevasti joko lauantai tai sunnuntai. Matkaan lähdetään aamulla ja paluu iltapäivällä.

Retkien vetäjinä toimivat Kaisa (0405920876) ja Terhi (0452643433). Lisätietoja heiltä ja myös retkikohde-ehdotuksia saa esittää! Seuraa ilmoituksia facebookistaa tai tapahtumakalenterista!