Retkeily

Yön yli retket

Järjestämme pari kertaa vuodessa yhden tai kahden yön pituisia telttaretkiä. Telttaretket voivat suuntautua oman kunnan alueelle, lähikuntiin tai esim. kansallispuistoihin. Yhdistyksen  teltta, rinkka, makuualusta ja keitin ovat lainattavissa yhdistyksen retkille maksutta. Seuraa ilmoituksia Latulehdestä, facebookista tai tapahtumakalenterista.

Tiedustelut Tiina Hiidenkari p. 0400 487 680 ja Päivi Kuotola p. 050 599 5553.

Päiväretket

Vuonna 2023 syksyn tullen starttasivat paljon kaivatut päiväretket! Syksyn ja kevään ajan lähdemme 1-2 kertaa kuukaudessa tutustumaan patikoiden joko oman ”takapihan” luontoon tai mahdollisuuksien mukaan kimppakyydein lähialueen kansallispuistoihin tai muihin luontokohteisiin.

Näillä reissuilla luonnosta ja omista eväistä nauttiminen on retken keskiössä ja vauhti sovitetaan ihailuun ja ihmettelyyn sopivaksi. Ehkä jäämme poimimaan sieniä tai kuulostelemaan linnunlaulua. Paistattelemme kenties syyspäivää tai pulahdamme uimaan. Retkipäivä on vaihtelevasti joko lauantai tai sunnuntai. Matkaan lähdetään aamulla ja paluu iltapäivällä.

Retkien vetäjinä toimivat Kaisa Jetsu p. 0405920876 ja Terhi Toikka p. 0452643433. Lisätietoja heiltä ja myös retkikohde-ehdotuksia saa esittää! Seuraa ilmoituksia facebookista tai tapahtumakalenterista!