Hiihto

Yhdistyksellämme ei ole yhteistä hiihtotoimintaa. Tanttalassa sijaitsevalle Latumajallamme saadaan ladut lumisena talvena ja silloin voimme pitää siellä mehuasemaa muutaman tunnin ajan viikonloppuisin. Ja jos mehuasema ei ole auki, voi laavulle tehdä tulet ja nauttia ainakin nuotion lämmöstä, ellei ole varannut omia eväitä mukaan.

Latumaja toimii myös yhtenä latuasemana Janakkalan kunnan järjestämässä Laurin latu -laturetkessä silloin, kun maastossa on tarpeeksi lunta.

La 29.1.2022 on tarkoituksemme osallistua kansalliseen Hiihtopäivään. Tämä on kovin riippuvainen lumitilanteesta ja myös latujen kunnosta, mutta jos saamme hiihtomahdollisuuden, niin lähdemme yhdessä hiihtämään rauhallista vauhtia helpoilla laduilla Eijan opastuksella. Hiihdämme retkeilytyyppisesti noin 10 km, joten hiihtoniilot ja kilometrien kerääjät voivat suihkia omia reittejään. Tavoitteena on hiihtää Turengista Kiipulaan ja/tai Viljetynvuoreen. Lähtöpaikka on vielä avoinna, sekin riippuu lumi- ja latutilanteesta. Seuraa facebookia, niin tiedät mistä lähdemme, lähtöaika on klo 10.