Muu toiminta

Geokätköily

Geokätköily on nykyajan aarteenetsintää. Tarvitset nettiyhteyden eli tietokoneen, tabletin tai puhelimen, tunnukset geokätköilysivustoille ja sitten vain etsimään maastoon tai joskus sisätiloihinkin piilotettuja kätköjä. Geokätköily on hauska tapa liikkua maastossa yksin tai pienellä joukolla, esim. perheen kanssa. Kilometrejä kertyy lähes huomaamatta, etsiminen on jännittävää ja löytämisen riemun kokee aikuinenkin. Jos kiinnostuit lajista, ota yhteyttä Eija Paturiin p. 040 754 7532.

Hämäräpolku lapsiperheille

Järjestämme muutaman lapsiperheille suunnatun pienen retken, jossa kuljetaan ohjatusti illan hämärtyessä ja pimetessä heijastimin viitoitettu reitti otsa- ja taskulamppujen valossa. Retken lopuksi nautitaan omia eväitä. Seuraa ilmoituksia Facebookista.

Hirvijahti

Janakkalan Latu osallistuu syksyisin UMP:n järjestämiin hirvijahteihin ajomiehinä. Osallistujat saavat ulkoilun ja elämysten lisäksi UPM:n tarjoaman lounaan. Tarvittavat suojavarusteet (oranssit liivit ja pipot, suojalasit) saadaan UPM:ltä. Yhdistys saa osallistumisesta korvauksen, joten osallistumalla tuet samalla yhdistyksen toimintaa. Tiedustelut Harri Niemi p. 045 133 1140.

Laurinlatu

Janakkalan kunnan liikuntatoimi järjestää vuosittain lumitilanteen salliessa Laurinlatu -hiihdon. Latumajalla on mehuasema ja lähtöpaikka sekä ohihiihtäjien merkintäpaikka.

Jäsenillat Mallinkaisten leirikeskuksessa

Järjestämme Mallinkaisten leirikeskuksessa jäsenillan kahdesti vuodessa: toukokuun ja elokuun lopulla. Ohjelmassa on ulkopelejä, saunomista ja makkaranpaistoa yhdessä. Kaikki jäsenet perheineen ovat tervetulleita. Lisätietoja Latulehdessä ja Facebookissa.

Hämeen latualueen toiminta

Hämeen latualue järjestää toimintaa, johon kaikki ladun jäsenet ovat tervetulleita. Lisätietoja Facebookissa https://www.facebook.com/hameenlatualue/.