Kävelyt

Pitkänmatkan kävely

Pitkänmatkan kävelyharjoitukset aloitetaan joka vuoden syyskuussa.

Harjoituksissa kävellään joka toinen viikonloppu vuorotellen lauantaina ja sunnuntaina. Reitit vaihtelevat metsäpoluilta asfalttiteille. Kävelymatkat pidentyvät syyskauden kuluessa 20 kilometristä 25 kilometriin ja kevätkaudella 25-40 km. Pyrimme järjestämään kävelyn niin, että puolessa välissä palataan lähtöpaikalle, jolloin voi jättäytyä kävelystä. Aina se ei onnistu reittivalintojen johdosta. Tammi- ja helmikuun pidämme taukoa, maaliskuussa jatketaan kevään kävelyjä.

Tarkemmat ajat ja lähtöpaikat ilmoitetaan facebookissa. Tiedustelut Harri Niemi 040 455 3970.

Toukokuun lopulla tehdään pitkänkävelyn päätöskävely, jossa matka on noin 30 – 70 km.  Vuonna 2023 kevään kävely on la 20.5.2023, jolloin on tarkoitus kävellä noin 40 km. Lähtöaika ja -paikka ilmoitetaan myöhemmin keväällä.

Sauvakävely

Sauvakävelyt lähtevät sulanmaan aikana joka maanantai klo 18 Turengin Valimonkujan päästä, Konttilan ulkoilureitin pysäköintialueelta. Kävelyt jäävät tauolle, kun Konttilan reiteillä on lunta hiihtämistä varten ja aloitetaan taas, kun lumet ja pahimmat jäätiköt ovat sulaneet.

Kevätkauden 2023 sauvakävelyt aloitetaan 8.5. Pienet sateet eivät haittaa kävelyjä, mutta ehkä rankkasateella voidaan jättää väliin…

Reitit kulkevat pitkin metsä- ja lenkkipolkuja Konttilan ulkoilualueella, kävellään reilun tunnin ajan ja matkaa kertyy 5-7 km. Lisätietoja Eija Paturilta p. 040 754 7532.

Muut kävelyt

Järjestämme säännöllisen epäsäännöllisesti myös muita yksittäisiä kävelyretkiä. Niistä löytyy lisätietoja facebookista ja tapahtumakalenterista.