Kävelyt

Pitkänmatkan kävely

Pitkänmatkan kävelyharjoitukset aloitetaan joka vuoden syyskuussa.

Harjoituksissa kävellään kerran kuukaudessa joko lauantaina tai sunnuntaina. Reitit vaihtelevat metsäpoluilta asfalttiteille. Kävelymatkat pidentyvät syyskauden kuluessa 20 kilometristä 25 kilometriin ja kevätkaudella 25-40 km. Pyrimme järjestämään kävelyn niin, että puolessa välissä palataan lähtöpaikalle, jolloin voi jättäytyä kävelystä. Aina se ei onnistu reittivalintojen johdosta. Tammi- ja maaliskuun pidämme taukoa, huhtikuussa jatketaan kevään kävelyjä.

Toukokuun lopulla tehdään pitkänkävelyn päätöskävely, jossa matka on noin 30 – 70 km.

Tarkemmat ajat ja lähtöpaikat ilmoitetaan facebookissa. Tiedustelut Päivi Kuotola p. 050 599 5553 tai Tiina Hiidenkari p. 0400 487 680.

Sauvakävely

Sauvakävelyt lähtevät sulanmaan aikana parillisilla viikoilla maanantaisin klo 18 Turengin Valimonkujan päästä, Konttilan ulkoilureitin pysäköintialueelta. Välillä voidaan tehdä vierailuja muuallekin. Tehdään n. tunnin lenkki, jonka alussa veryttely ja lopussa venyttelyt (kotona).

Vetäjänä Mikko Helenius p. 050 533 2312.

Muut kävelyt

Järjestämme säännöllisen epäsäännöllisesti myös muita yksittäisiä kävelyretkiä. Niistä löytyy lisätietoja facebookista ja tapahtumakalenterista.