Kävelyt

Pitkänmatkan kävely

Pitkänmatkan kävelyharjoitukset aloitetaan joka vuoden syyskuussa.

Harjoituksissa kävellään kerran kuukaudessa joko lauantaina tai sunnuntaina. Reitit vaihtelevat metsäpoluilta asfalttiteille. Kävelymatkat pidentyvät syyskauden kuluessa 20 kilometristä 25 kilometriin ja kevätkaudella 25-40 km. Pyrimme järjestämään kävelyn niin, että puolessa välissä palataan lähtöpaikalle, jolloin voi jättäytyä kävelystä. Aina se ei onnistu reittivalintojen johdosta. Tammi- ja helmikuun pidämme taukoa, maaliskuussa jatketaan kevään kävelyjä.

Tarkemmat ajat ja lähtöpaikat ilmoitetaan facebookissa. Tiedustelut Päivi Kuotola 050 599 5553 tai Tiina Hiidenkari 0400 487 680.

Toukokuun lopulla tehdään pitkänkävelyn päätöskävely, jossa matka on noin 30 – 70 km.

Sauvakävely

Sauvakävelyt lähtevät sulanmaan aikana joka maanantai klo 18 Turengin Valimonkujan päästä, Konttilan ulkoilureitin pysäköintialueelta. Kävelyt jäävät tauolle, kun Konttilan reiteillä on lunta hiihtämistä varten ja aloitetaan taas, kun lumet ja pahimmat jäätiköt ovat sulaneet.

Sauvakävelyt ovat tauolla syksyn 2023 ajan.

Reitit kulkevat pitkin metsä- ja lenkkipolkuja Konttilan ulkoilualueella, kävellään reilun tunnin ajan ja matkaa kertyy 5-7 km. Lisätietoja Eija Paturilta p. 040 754 7532.

Muut kävelyt

Järjestämme säännöllisen epäsäännöllisesti myös muita yksittäisiä kävelyretkiä. Niistä löytyy lisätietoja facebookista ja tapahtumakalenterista.