Pyöräilyt

Torstaipyöräilyt

Pyöräilyt aloitetaan toukokuun alussa ja jatketaan elokuun loppuun.

Pyöräilemään lähdetään Turengista Keskuskioskin edestä torstaisin klo 18. Reitit kulkevat pitkin Janakkalaa ja välillä naapurikunnissakin. Pyöräilymatkat aloitetaan 20-25 km ja kesän kuluessa sekä kunnon kasvaessa matkat pitenevät 30-40 kilometriin, joskus jopa 60 kilometrin lenkki on mahdollinen. Alussa keskinopeus on noin 17 km/h ja se nousee 20-22 km/h kesän edetessä.

Maisemapyöräilyt

Maisemapyöräilyt ajetaan touko-, kesä-  ja elokuussa keskiviikkoisin. Heinäkuu pidetään taukoa.

Pyöräilyt lähtevät Turengista Keskuskioskin edestä keskiviikkoisin klo 18. Pyöräillään maltillisella nopeudella kohtuullisia matkoja: n. 15-30 km ja keskivauhti 15 km/h.

Pyörärastit

Pyörärastit sijoitetaan ympäri Janakkalaa ja luettelo kesän rastien paikoista on Latulehden toukokuun numerossa. Rastit ovat haettavissa 1.5.-31.8. välisenä aikana. Vähintään 10 rastia löytäneet voivat osallistua arvontaan. Ohjeet rastilomakkeen yhteydessä.

Pitkänmatkanpyöräily

Vuosittain järjestettävä 200 kilometrin pyöräily. Päivämäärä ja reitti ilmoitetaan toukokuun Latulehdessä sekä Janakkalan Sanomien seurapalstalla.

Kilometrikisa

Kilometrikisa on Pyöräilykuntien verkosto ry ja Suomi pyöräilee -kampanja, johon Janakkalan Latu osallistuu joukkueena. Osallistumiskoodi ilmoitetaan vuosittain Latulehdessä.

Muut pyöräilyt

Lisätietoja toukokuun Latulehdessä.